• Numri i njoftimit: 10
  • Kategoria: Artikuj dekorativ
  • Emri:
  • Produkti:
  • Marka: Jo
  • Lloji / Numri i modelit: LPN- 1324N
  • Numri i serisë / Barkodi: Jo

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Konsumator


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Terheqje e produktit nga tregu dhe masat shoqëruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Mbytje


Data e raportit:

2017-04-24

Përshkrimi i produktit:

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :