• Numri i njoftimit: 15
  • Kategoria: Lodra
  • Emri:
  • Produkti:
  • Marka: BARREL-O-SLIME
  • Lloji / Numri i modelit: mungon
  • Numri i serisë / Barkodi: 86000000 – Toys / Games

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Konsumator


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Ndalese vendosjeje ne treg te produkteve dhe masat shoqeruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Risk kimik


Data e raportit:

2018-06-07

Përshkrimi i produktit:

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :