• Numri i njoftimit: 16
  • Kategoria: Pajisje elektrike
  • Emri:
  • Produkti:
  • Marka: Wakel
  • Lloji / Numri i modelit: 13589-1
  • Numri i serisë / Barkodi: Mungon

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Konsumator


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Ndalese vendosjeje ne treg te produkteve dhe masat shoqeruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Shok elektrik


Data e raportit:

2018-11-24

Përshkrimi i produktit:

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :