Bateri per laptop HP

 
  • Numri i njoftimit: 20
  • Kategoria: Pajisje elektrike
  • Emri: Bateri per laptop HP
  • Produkti: Bateri
  • Marka: HP
  • Lloji / Numri i modelit: HP Pro Book 450 G4
  • Numri i serisë / Barkodi:

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Konsumator


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa vullnetare


Kategoria e masave:

Terheqje e produktit nga tregu dhe masat shoqëruese


Shteti i Origjines:

SHBA (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)


Lloji i Riskut:

Zjarri


Data e raportit:

2019-01-16

Përshkrimi i produktit:

Bateria është e paketura ne qese plastike, per kompjutera të veçantë HP notebook.

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :

Bateritë mund të mbinxehen, mund te paresin rrezik zjarri dhe djegie të përdoruesve