Kapelë pune - Helmet

 
  • Numri i njoftimit: 23
  • Kategoria: Pajisje mbrojtëse
  • Emri: Kapelë pune - Helmet
  • Produkti: Kapelë pune - Helmet
  • Marka: GONG DAO
  • Lloji / Numri i modelit: Unknown
  • Numri i serisë / Barkodi: Unknown

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Profesional


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Ndalese vendosjeje ne treg te produkteve dhe masat shoqeruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Demtimet


Data e raportit:

2019-11-03

Përshkrimi i produktit:

Produkti Kapelë pune- helmet, me emrin tregtar “GONG DAO”, me ngjyrë te verdhë, me shirit lidhës për përforcim ne pjesën e poshtme te kokës me ngjyre te bardhë, produkti është i pa paketuar, çmimi për njësi prej: 2.50 €, origjina Kina.

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :

Produkti për shkak te kapacitetit te pa mjaftueshëm tërheqës te goditjes dhe rezistencë në depërtimin e goditjes, mund te vije deri te mbytja e njeriut.