Helmeta për mbrojtje ne punë

 
  • Numri i njoftimit: 24
  • Kategoria: Pajisje mbrojtëse
  • Emri: Helmeta për mbrojtje ne punë
  • Produkti: Helmet
  • Marka: Mungon
  • Lloji / Numri i modelit: Mungon
  • Numri i serisë / Barkodi: /

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Profesional


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Ndalese vendosjeje ne treg te produkteve dhe masat shoqeruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Mbytje


Data e raportit:

2020-06-02

Përshkrimi i produktit:

Kapelë mbrojtese ne pune-helmet, pa emër tregtar, nga plastika, me ngjyrë te verdhë, kuqe, kaltër dhe bardh pa shirita lidhëse ne pjesën e poshtme te kokës, produkti është i pa paketuar, çmimi për njësi prej: 2.50 €, origjina Kina.

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :

Produkti për shkak te kapacitetit te pa mjaftueshëm tërheqës te goditjes dhe rezistencë në depërtimin e goditjes, mund te vije deri te lendimi i njeriut.