Kufje për veshë

 
  • Numri i njoftimit: 28
  • Kategoria: Pajisje mbrojtëse
  • Emri: Kufje për veshë
  • Produkti: Mbrojtëse kundër zhurmës
  • Marka: //
  • Lloji / Numri i modelit: //
  • Numri i serisë / Barkodi: //

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Konsumator


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Terheqje e produktit nga tregu dhe masat shoqëruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Demtimet


Data e raportit:

2020-05-04

Përshkrimi i produktit:

Produkti me ngjyre te kuqe dhe zezë i paketuar në një qese plastike transparente, të vendosur në një kuti kartoni të bardhë me tekste kineze, çmimi për njësi prej: 2.50 €

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :

Produkti reklamon një potencial mbrojtës ndaj zhurmës por kapaciteti i tij mbrojtjes nuk është certifikuar nga një organ përkatës (evropian). Si pasojë, produkti mund të mos përmbushë kërkesat e shëndetit dhe sigurisë dhe kështu të mos mbroje siç duhet, produkti mund te mos jetë ne harmoni me kërkesat themelore te sigurisë dhe te paraqet rrezik për dëmtimin e përdoruesit.