Jelek me shirita reflektues

 
  • Numri i njoftimit: 29
  • Kategoria: Pajisje Personale Mbrojtëse
  • Emri: Jelek me shirita reflektues
  • Produkti: Veshje me shikueshmëri të lartë
  • Marka: PRAXIS
  • Lloji / Numri i modelit: Art. 52257
  • Numri i serisë / Barkodi:

Më shumë informata

Perdoruesi i produktit:

Profesional


Lloji i njoftimit:

Rrezik serioz


Lloji i masave:

Masa detyruese


Kategoria e masave:

Ndalese vendosjeje ne treg te produkteve dhe masat shoqeruese


Shteti i Origjines:

Kina


Lloji i Riskut:

Mbytje


Data e raportit:

2021-06-01

Përshkrimi i produktit:

Jelek Reflektues, PRAXIS, art. 52257, i paketuar ne qese plastike, ngjyra e verdhe, portokalli e kuqe, e kuqe, i shënjuara me shenjat e konformitetit, shenjat tjera te detyrueshme, prodhuar nga PRVAT LABE, Origjina Kina.

Vleresimi i riskut dhe konkluzat :

Produkti nuk i përmbushë parametrat e koeficientit te retroreflektimit, (R), për material retroflektiv për përformancë të veçantë. Përdorimi i produktit gjatë muzgut dhe gjatë natës, për shkak të performnacës se ultë-dobët reflektuese mund ta rrezikoj jetën e përdoruesit-mbytje